Προφίλ

 

Το ''Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο'' είναι ένας αυτοδύναμος οργανισμός, με έδρα τη Δράμα, που στηρίζει τον πολιτισμό με ποικιλόμορφες εκδηλώσεις έχοντας μεγάλη απήχηση στο κοινό. Η πολυμορφία και ταυτόχρονα η ευελιξία του πολιτιστικού αυτού οργανισμού έγκειται στην ενασχόληση των μελών του με πολλές μορφές τέχνης αλλά και με τη διάδοση των μηνυμάτων που αυτές εκπέμπουν, διοργανώνοντας θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις έργων τέχνης με τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών, εκδηλώσεις που εδραιώνουν την ποιότητα στην παραγωγή και διάδοση του πολιτισμού.Πολλοί Δήμοι , Δημοτικές επιχειρήσεις, Οργανισμοί, Σύλλογοι  έχουν εμπιστευθεί τις πολιτιστικές εκδηλώσεις τους στο ΄΄Πολυθέαμα Κρόκο &Λίνο΄΄ και τα μέλη του οργανισμού φροντίζουν για την ολοκληρωμένη και άψογη διοργάνωσή τους.Μερικοί από αυτούς είναι οι Δήμοι Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ρεντίνας οι Δημοτικές επιχειρήσεις ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας, ΔΕΠΑΧ Χρυσούπολης, ΔΕΠΑΡ Ροδολίβους, ΔΕΤΑΠ Παγγαίου, ΔΗΜΟΦΕΛΙΑ Καβάλας,το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Καβάλας & Δράμας, το ΠΕΣΥ Αν.Μακεδ. Θράκης, Νοσοκομείο Δράμας, ΔΕΗ Α.Ε., Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΄΄ΑΘΗΝΑ 2004 Α.Ε., κ.α.

 Τα μέλη του ΄΄Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο΄΄
Η ANNA84750033Άννα Γκούζδη, στην πορεία της σαν εκπαιδευτικός, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού, συμμετείχε σε φεστιβάλ θεάτρου για παιδιά  σε χώρες της Ευρώπης  (Σλοβακία, Τσεχία, Πολωνία, Γαλλία) και εργάστηκε σαν εμψυχώτρια στην κατασκήνωση ‘Τσικιμπουμ’ του Μ. Φιλιππάκη στην Κρήτη. Συμμετείχε στη συγγραφή του βιβλίου ‘Δημιουργικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου’ του Μ.Φιλιππάκη. Σκηνοθέτησε τις παιδικές παραστάσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄/θμιας Εκπ/σης Ν. Δράμας(Οδυσσεβάχ, Ελίζα,Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν,Ορφέας και Ευρυδίκη).Συμμετείχε στο πρόγραμμα ‘ΜΕΛΙΝΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ’ σαν εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού στο Τμήμα Διευρυμένου Ωραρίου του 13 Δημοτικού Σχολείου Δράμας αφού επιμορφώθηκε παρακολουθώντας όλους τους κύκλους του αντίστοιχου σεμιναρίου.Φοίτησε στο Διδασκαλείο Γληνός του Α.Π.Θ και μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή.Έκτοτε εργάζεται σαν δασκάλα σε Τμήμα Ένταξης σχολείου της Δράμας, στο οποίο φοιτούν μαθητές με δυσκολίες μάθησης.

 ΗPOPIAIMG_3837 Πόπη Παπαθεοδώρου παλαιότερα ελεύθερη επαγγελματίας και έπειτα υπάλληλος της πρώην Ν. Αυτοδιοίκησης Δράμας, ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο, είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας. Συμμετείχε σαν ηθοποιός στις θεατρικές παραστάσεις  του Σ.Φ.Γ.Τ.  Δράμας. Φοίτησε στη Θεατρική Σχολή του Λάκη Κουρετζή [Θέατρο της Ημέρας] και απέκτησε γνώσεις εμψυχώτριας, παρακολουθώντας το ετήσιο σεμινάριο ‘ Το Θεατρικό Παιχνίδι στην Εκπαίδευση’. Επιπρόσθετα επιμορφώθηκε στον τομέα αυτό συμμετέχοντας σε πολλά άλλα σεμινάρια.

Η Πόπη και η Άννα   συμμετείχαν στο ετήσιο σεμινάριο διακόσμησης μπαλονιών της Qualatex  το 1999   στο Άμστερνταμ (Ολλανδία) και το 2000 στην Αθήνα (Ελλάδα), στο φεστιβαλ street art performers στη Σμύρνη (Τουρκία) 2012, στο φεστιβαλ Κοσμόπολις (Καβάλα), στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ''Ονειρούπολη'' (Δράμα), στο " Μύλο των ξωτικών "(Τρίκαλα) , στο Καρναβάλι Ξάνθης,ΝέαςΠεράμου,Χωριστής,στο φεστιβαλ ''International street theatre in Athens'' 2012,στο ''Χριστουγεννιάτικο Όνειρο'' στην Ελευθερούπολη. 


 

 

 

 
 
Greek Bulgarian English French Georgian German Italian Portuguese Russian Spanish
Βρείτε μας στο Facebook
facebook
Eπικοινωνήστε μαζί μας
contact-us